Jeroen @ Burgerhout.org

Surface Pro 2

Mijn Surface Pro 2

Sinds begin juli 2014 ben ik in het bezit van een Surface Pro 2, 128GB SSD en 4GB RAM.

Nu een maand later, moet ik zeggen dat ik tot op heden geen spijt heb van deze aankoop. 🙂 Het is even een flinke uitgave, maar dan krijg je echt wel iets goeds voor terug.

 

 

 

 

 

Uiteraard wil ik zo veel mogelijk opties, dus wilde ik een dockingstation erbij. Echter zijn deze zéér lastig te vinden in Nederland, dus dan maar zoeken op Ebay.
Daar heb ik een dockingstation gevonden en na 1 ½ week wachten is ie eindelijk binnengekomen. Jammer dat er alleen een US stekker op zit, maar die kan je gemakkelijk vervangen voor een EU stekker.

Sinds vandaag (16-02-2015) heb ik ook de Microsoft Wireless Display Adapter erbij. Zie mijn andere post voor mijn bevindingen.

Surface Pro 2 dockingstation

Houd deze pagina in de gaten voor wat tips en tricks.


Het laatste nieuws van de Surface Pro.

Wireless Display Adapter

Ik ben wel van de gadgets en toen ik zag dat de Wireless Display Adapter van Microsoft ook in NL leverbaar was, dan hoef ik niet lang na te denken, dus meteen maar besteld bij CoolBlue. Vanmiddag na het werk bij een ophaalpunt van PostNL de bestelde Microsoft Wireless Display Adapter opgehaald. Nu is het tijd om er mee te "spelen". De verpakking ziet er weer gelikt uit, zoals alle andere Surface verpakkingen. HDMI en USB aangesloten in de TV en streamen maar. Op mijn HTC One Mini duurde het even voordat ik de goede instelling had, maar op mijn…

Meer laptop, minder tablet

Binnenkort is het alweer twee jaar geleden dat Microsoft Windows 8 uitbracht en dat betekent dat Microsofts hardware-ideaal voor dat besturingssysteem ook alweer twee generaties meedraait. Tijd voor een nieuwe Surface-tablet dus, die, hoe kan het ook anders, Surface 3 is gaan heten. Tweakers.net heeft een review gedaan over deze nieuwe Surface Pro 3, welke vanaf vandaag te pre-orderen is bij de Microsoft Store. Bekijk het filmpje hieronder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.