Wie o wie helpt mij aan een andere baan in de IT?

Hallo allemaal,

Na jaren bij Getronics / KPN gewerkt te hebben, ben ik nu op zoek naar de volgende uitdaging in de IT. Help jij voor mij die baan te vinden?
Mocht er iets concreets uitkomen, dan ligt er een dinercheque van € 50,- op je te wachten.

Even iets over mezelf

De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied als werkplekbeheerder bij een grote organisatie. Mijn taken bestonden onder andere uit: het aandragen van oplossingen bij technische problemen, het geven van productondersteuning, het opstellen van procedures. In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over uitstekende communicatieve kwaliteiten beschik. Ik heb in een coördinerende rol een minder gemotiveerde omgeving naar een goed draaiende vestiging gerealiseerd. Het afgelopen anderhalf jaar ben ik gecertificeerd naar Windows Server 2012 met Hyper-V en SCCM en toe aan een volgende uitdagende stap in mijn carrière.

Ik ben iemand die snel leert, erg gemotiveerd is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Analytisch vermogen, communicatief vaardig en klantvriendelijk zijn kwaliteiten die mij door anderen worden toegedicht. Het lijkt mij een uitdaging mijn kennis en deze kwaliteiten verder uit te bouwen binnen een andere organisatie.

Bezoek http://burgerhou.tj/curvitea voor mijn complete CV en burgerhou.tj/mstranscript voor alle Microsoft certificeringen die ik heb gehaald.
Het is en blijft het internet, dus mijn persoonlijke NAW-gegevens staan hier niet in. Je kan mijn NAW gegevens opvragen d.m.v. het contactformulier.

Hopelijk spreken we elkaar snel!