Jeroen @ Burgerhout.org

Wireless Display Adapter

Wireless Display Adapter

Ik ben wel van de gadgets en toen ik zag dat de Wireless Display Adapter van Microsoft ook in NL leverbaar was, dan hoef ik niet lang na te denken, dus meteen maar besteld bij CoolBlue.

Vanmiddag na het werk bij een ophaalpunt van PostNL de bestelde Microsoft Wireless Display Adapter opgehaald. Nu is het tijd om er mee te “spelen”.

De verpakking ziet er weer gelikt uit, zoals alle andere Surface verpakkingen. HDMI en USB aangesloten in de TV en streamen maar. Op mijn HTC One Mini duurde het even voordat ik de goede instelling had, maar op mijn Surface Pro 2 was het echt een fluitje van een cent. Met de bijbehorende app kan je de beeldverhoudingen op je TV aanpassen zodat alles zichtbaar wordt. Je kan ook de naam van de adapter veranderen.

Ik ga nu lekker verder testen met streamen etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.